Weet u wat u wilt? Bijeenkomst over de laatste levensfase – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Terug naar overzicht

Weet u wat u wilt? Bijeenkomst over de laatste levensfase

Dat we op een gegeven moment overlijden, is onvermijdelijk. Op sommige aspecten van het leven, zoals de zorg in de laatste levensfase, kan men wél invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Hierover nadenken en praten met mensen in uw omgeving is belangrijk. Met uw naasten of met uw huisarts of andere hulpverleners. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u betrouwbare informatie nodig. Deze informatie krijgt u tijdens de volgende bijeenkomst van ‘Café Doodgewoon’.

 

De presentatie van deze middag is in handen van huisarts Annemarie Drenth en Robin Zuidam (voorzitter Stichting Het Bezinningshuis) en wordt georganiseerd door de SESA (De Heelkom) in samenwerking met Het Bezinningshuis. Naast genoemde personen zijn er afgevaardigden van diverse organisaties die iets kunnen betekenen voor mensen in de palliatieve fase en hun naasten zoals In de Buurt 033, Beweging 3.0 en het Hospice Norschoten.

Café Doodgewoon biedt gelegenheid aan iedereen met ‘het einde in zicht’ aan mantelzorgers, vrijwilligers én aan zorgverleners om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

De bijenkomst is op dinsdag 7 maart 2023 van 15.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.15 uur) in De Moespot. Deelname is gratis.

 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@heelkom.nl of uw naam bij de huisartsassistentes door te geven (op een lijst of per telefoon).

Wanneer u wel geïnteresseerd bent, maar niet wilt deelnemen kunt u via deze website meer informatie vinden: https://www.weetuwatuwilt.nl/

Publicatiedatum: 24-02-2023