Psycholoog – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Psycholoog

Psychologenpraktijk Westerduin Achterveld

voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Graag wil ik mij kort aan u voorstellen. Mijn naam is Rein Westerduin, ik ben werkzaam als psycholoog in Gezondheidscentrum de Heelkom.

Naast mijn werk in de praktijk, werk ik als GZ psycholoog en behandelaar in een grote instelling voor kinderen met opvoedingsproblemen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de diagnostiek en behandeling van kinderen. Tevens ben ik werkzaam voor het Centrum voor Consultatie en Expertise, waarin ik een adviserende rol heb in vastgelopen behandeltrajecten voor volwassenen en kinderen.

De praktijk in Achterveld is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

De praktijk biedt hulp aan:

Kinderen – waarbij zorgen zijn ontstaan over de ontwikkeling van het kind. Bijvoorbeeld: druk en impulsief gedrag, angsten, somberheid, verdrietig en eenzaam voelen, slaapproblemen, zindelijkheid, rouw- en verlies verwerking, vermoeden van ADHD, onbegrepen lichamelijke klachten.

Jongeren – die vast dreigen te lopen op school of niet lekker in hun vel zitten. Bijvoorbeeld: angst en paniekklachten, somberheid en depressieve gevoelens, problemen in de omgang met leeftijdsgenoten, gedragsproblemen, agressie/boosheid, ADHD, Autisme. Samen met je ouders of verzorgers kijken we hoe je geholpen kunt worden en welke stappen genomen worden.

Volwassenen – met klachten of problemen op het gebied van o.a. somberheid en depressieve gevoelens, rouw- en verliesverwerking, angst en onzekerheid, burn out, druk gedrag, eetproblemen, relatieproblemen, werk- en studieproblemen,  seksuele problemen, opvoedingsproblemen, lichamelijke klachten waarvoor geen oorzaak gevonden kan worden.

Bovenstaande is een greep uit klachten die voor kunnen komen. Heeft u een ander probleem of een andere vraag dan kunt u daarmee uiteraard ook bij mij terecht.

Vergoeding

De praktijk gaat contracten aan met de zorgverzekeraars. Voor meer informatie hierover kunt u contact met de praktijk opnemen.

Contact

U kunt uw aanmelding doen via het emailadres: info@psychologenpraktijkwesterduin.nl. Noteer uw naam en telefoonnummer en uw eventuele vragen.

U kunt ook bellen: 06-83327328 en uw naam en telefoonnummer inspreken.

De praktijkassistente neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken en/of uw vragen te beantwoorden. In dit gesprek worden nadere gegevens gevraagd, zoals uw geboortedatum, verzekering en polisnummer en de aard van de klacht.

Ik zie er naar uit u te ontmoeten in mijn praktijk!

Kijk voor meer informatie op de website: www.psychologenpraktijkwesterduin.nl