Leven met het einde in zicht – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Terug naar overzicht

Leven met het einde in zicht

Leven met het einde in zicht
Praat erover in Café Doodgewoon Achterveld

Wat als u de diagnose ‘ongeneeslijk ziek’ krijgt? Wat betekent dit voor u, voor uw partner, uw gezin, uw dierbaren? Hoewel u zeker weet dat u zult overlijden, kunnen er nog vele jaren verstrijken voor het zover is. Ondertussen leeft u en wilt u leven. Wellicht wilt u meer weten wat u te wachten staat en heeft u vragen hierover. Dan nodigen wij u uit voor Café Doodgewoon.

Wat is het?
In het Café Doodgewoon worden verschillende onderwerpen besproken en informatie en ervaringen gedeeld en vanuit verschillende disciplines belicht. Het doel is dat betrokkenen beter kunnen omgaan met het levenseinde in zicht. De spreker is Jannie Oskam, auteur van het boek ’Tussenland, over leven met de dood in je schoenen’ (uitgeverij De Graaff, maart 2021, ISBN 978-94-93127-12-8),
een boek voor lotgenoten en professionals. Er is tijd voor ontmoeting en gelegenheid om uw vragen te stellen.

Voor wie is het?
Café Doodgewoon is voor iedereen met een (ver)korte levensverwachting, mantelzorgers, vrijwilliger en zorgverleners (huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, diëtisten, et cetera). Bent of voelt u zich betrokken, dan bent u van harte welkom.

Wanneer is het?
De bijeenkomst is op dinsdag 11 oktober 2022, van 15:30 tot 17:00 uur in cultureel centrum De Moespot. (Jan van Arkelweg 6 te Achterveld.) De inloop is vanaf 15:15 uur.

Hoe meld ik me aan?
Bij interesse kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@heelkom.nl. Er zijn geen deelnamekosten aan verbonden.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de bijeenkomst bij te wonen, dan kunt u ook uw vragen stellen tijdens het spreekuur van Lariks in De Heelkom. (Maandag- en woensdagochtend tussen 09.00-12.30, 0342-451333.)

Café Doodgewoon is een initiatief van de SESA
Gezondheidscentrum De Heelkom
Walter van Amersfoortstraat 36
3791AR Achterveld

Publicatiedatum: 15-09-2022