Inschrijfformulier – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Inschrijfformulier

Inschrijven

Indien u zich wilt inschrijven als patiënt in onze huisartsenpraktijk dan kunt u hieronder de inschrijfformulieren vinden. U kunt deze afdrukken, invullen en bij onze praktijk inleveren. U kunt deze formulieren niet online versturen.

Wilt u bij uw inschrijving meenemen:

  • Ingevulde inschrijfformulier van uzelf en evt. medebewoner(s)
  • Ingevulde toestemmingsformulier LSP van uzelf en evt. medebewoner(s)
  • Identificatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart)

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u hiervoor terecht bij de doktersassistente.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

 

Uitschrijven

Bij het wisselen van een huisartsenpraktijk hoort de inschrijving in de nieuwe praktijk, maar ook de uitschrijving bij uw oude praktijk goed geregeld te worden. Dit is met name van belang omdat zorgverzekeraars namens u de betalingen aan de huisarts verrichten. Het moet dus voor iedereen duidelijk zijn waar en wanneer u staat ingeschreven. Dit voorkomt problemen.

U bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij uw vorige huisarts, zij hebben uw mondelinge toestemming hiervoor nodig.

Overdracht van uw dossier naar huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom

Als u ons als nieuwe huisarts kiest, is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van uw medische geschiedenis. Uw medische geschiedenis staat in uw patiëntendossier. Het is gebruikelijk dat uw oude huisarts het dossier overdraagt aan de nieuwe huisarts.  De vorige huisarts doet dit zo spoedig mogelijk , in ieder geval binnen een maand, nadat u uw vorige huisarts heeft gevraagd het dossier over te dragen aan huisartsenpraktijk Achterveld De Heelkom.

Uw medisch dossier wordt dan via een beveiligd portaal Zorgmailtransfer overgedragen. U kunt daarom het originele (papieren) dossier niet meekrijgen. Wel heeft u altijd recht op inzage in uw dossier en op een kopie van uw dossier.