Herhaalrecepten – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Herhaalrecepten

Het is meer mogelijk om herhaalrecepten aan te vragen via de website.

In de praktijk maken wij gebruik van het automatisch herhaalsysteem. Als u zelf nog medicatie herhaalt die u chronisch gebruikt, willen we u vragen om daarvan gebruik te gaan maken. Het handmatig verwerken van de herhaalmedicatie vergt ons veel tijd. De werkdruk in de praktijk wordt steeds hoger en de tijd die wij benutten voor de herhaalmedicatie zetten wij liever in voor andere zorgvragen. Dit automatische herhaalsysteem helpt ons hierbij.

Herhaalservice

In de apotheek van De Heelkom kunt u gebruik maken van de herhaalservice. Dit is een dienst om u snel en eenvoudig van uw herhaalrecepten en medicijnen te voorzien. Wanneer volgens het apotheeksysteem uw geneesmiddelen bijna op zijn, krijgt u hiervan per mail bericht. U heeft op dat moment de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te geven. In de mail staat ook vermeld vanaf wanneer de medicijnen voor u klaar staan in de apotheek.
De service geldt voor bijna alle geneesmiddelen die u dagelijks in een vast schema gebruikt. Wilt u meer weten of wilt u zich hiervoor aanmelden? Bij de balie van de apotheek kunt u de folder en het aanmeldformulier ophalen. De assistentes helpen u graag.

Patiëntenportaal

Nieuw: Patiëntenportaal Klik hier om direct naar deze nieuwe service te gaan.
In het Patiëntenportaal kunt u na het registreren en het bevestigen van uw account gebruik maken van de onderstaande services en uw medisch dossier inzien.

Momenteel kunt u op de Patiëntenportaal:

  • Herhaalrecepten aanvragen.
  • Online een vraag stellen aan u huisarts.
  • U medisch dossier inzien.
  • Online inplannen afspraken.

Uw Zorg Online app

Als u geregistreerd bent, hebt u ook via de app ‘Uw zorg online’ toegang tot het Patiëntenportaal.