Disclaimer – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Disclaimer

Het samenstellen van de internetpagina’s van gezondheidscentrum De Heelkom gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina’s is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Gezondheidscentrum De Heelkom of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Op de internetpagina’s van Gezondheidscentrum De Heelkom staan enkele links die verwijzen naar internetpagina’s van derden die niet onder het domein van het gezondheidscentrum  vallen. Op de inhoud van deze pagina’s hebben de medewerkers van Gezondheidscentrum De Heelkom geen enkele invloed. Gezondheidscentrum De Heelkom of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.