Café Doodgewoon oktober 2023 – Gezondheidscentrum de Heelkom – Achterveld
Welkom bij de Heelkom
In ons gezondheidscentrum is een enthousiast team van zorgverleners werkzaam. De samenwerking staat hoog in het vaandel, de onderlinge lijnen zijn kort.

Terug naar overzicht

Café Doodgewoon oktober 2023

Welke behandeling wel en welke behandeling niet bij kanker?

Oncoloog mevrouw van Dodewaard komt naar Achterveld voor het derde ‘Café Doodgewoon’.

Dat we op een gegeven moment overlijden, is onvermijdelijk. Op sommige aspecten van het leven, zoals de zorg in de laatste levensfase, kan men wél invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Hierover nadenken en praten met mensen in uw omgeving is belangrijk. Met uw naasten of met uw huisarts of andere hulpverleners. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u betrouwbare informatie nodig. Deze informatie krijgt u tijdens de volgende bijeenkomst van ‘Café Doodgewoon’.

De presentatie van deze middag is in handen van oncoloog Joyce van Dodewaard uit het Meander Medisch Centrum en huisarts Willem Koch. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de SESA (De Heelkom). Naast genoemde personen zijn er afgevaardigden van diverse organisaties die iets kunnen betekenen voor mensen met kanker en hun naasten zoals Beweging 3.0 en Lariks.

Café Doodgewoon biedt gelegenheid aan iedereen met kanker, aan mantelzorgers, vrijwilligers én aan zorgverleners om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

De bijenkomst is op dinsdag 10 oktober 2023 van 15.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.15 uur) in de Moespot in Achterveld. Deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@heelkom.nl of uw naam bij de huisartsassistentes door te geven (op een lijst of per telefoon).

Wanneer u wel geïnteresseerd bent, maar niet wilt deelnemen kunt u via deze website meer informatie vinden: https://www.weetuwatuwilt.nl/

Publicatiedatum: 06-09-2023